Ők minket választottak!

Hits: 494

“Az ingatlan értékesítés egy szakma, továbbmegyek egy hivatás, és erre az ember sajnos csak akkor jön rá, mikor hosszas keresgélés után ráakad egy valódi ingatlanosra. Itt derül ki, hogy a számunka magától értetődő elképzelések, hogy milyen lakást is szeretnénk vásárolni, ezt valaki megérti. Ezzel egy valódi párbeszéd alakul ki köztünk, és az ingatlan ügynökünk között. Ekkor végre egy olyan ember pásztázza helyettünk a piacot, aki érti és tudja mit csinál, minket képvisel. Felszabadító érzés, hogy időt takarít meg nekünk, és kevés ingatlant kell megtekintenünk, de azok mind pontosan azt tükrözik, amit feltételként megálmodtunk. Nagyon ajánlom az A1 property consulting Kft.-t, pénzt, időt lehet a szakértelmüknek hála megtakarítani.”

Weiler Péter
designer, képzőművész

“Figyelem néhány éve az A1 property consulting Kft. tevékenységét. Ekkor volt szükségem tevékenységemhez ingatlanra, amit nem egyszerűen felkutattak, de közben tökéletesen értették az igényeimet és hatékonyan, precízen bántak az időmmel.
Külön élmény volt emellett, mikor egyik munkatársuk megneszelte, hogy mi az érdeklődési köröm, munkám és hivatásom ,és hirtelen a város nem egyszerű épület együttes volt többé – miközben a helyszínre közelítettünk, hanem történelmi színhely, apró történetek várost formáló mozaikjával színesedett a séta. Természetesen ez az élmény mindenkinek más, de a tény hogy az emberek itt felkészültek és nem csak felületesen a trendekről de a mélyebbre nyúló gyökerekre is van rálátásuk, mindenképpen megnyugtató. Mára tökéletesen elégedett vagyok a hellyel ahol vagyok, ez gyakorlatilag az amit mindig is álmodtam magamnak ebben a szakaszában a vállalkozásomnak, és ez azt hiszem az erős belső iránytűim mellett a A1 property consulting Kft határozott, de értő irányításának is köszönhető. Ha megint ingatlan nehézségek merülnének fel és valahova kellene fordulnom nem tétováznék megint felhívni ezt a csapatot.”

Bergovecz László
formatervező; alapítója a Fészek Részek Kft.-nek a környezettudatos bútor manufaktúrának

“Hosszú évek óta kizárólag az A1 property consulting Kft. intézi minden ingatlan ügyemet, teljes megelégedésemre.”

Tóth Gábor
élelmiszer üzletlánc tulajdonos, Yachtpapa.hu online hajókereső oldal tulajdonosa

“Több hónapos sikertelen eladás után találkoztam az A1 property consulting Kft. értékesítőjével. A kezdeti elképzelésem , hogy minél több hirdetési felületen megtalálható és elérhető legyen a lakásom ,minél több céget felkérjek kudarcba fulladt! Számomra egy olyan eladási koncepciót vázoltak fel, amire már kíváncsiságomból kifolyólag sem mondhattam nemet! És igazuk lett, eladták!”

Szeiler Péter
Filmrendező, 2017 VAF Nyertese

”A kezdetektől ismerem az A1 property consulting Kft-t. Nagyon jó volt megtapasztalni, hogy maximálisan számíthatok egy szakmailag kiválóan felkészült, agilis ingatlanos csapatra. Több ingatlanom vételénél és értékesítésénél volt segítségemre pontos szakmai véleményük , gyors és hatékony ügyintézésük. Remélem ingatlanokkal kapcsolatos ügyeimet a jövőben is rájuk bízhatom.”

Becker Beatrice, couture